Ajankohtaista tiatoa

 

KERHOTIEDOITE 2/2016

Tervehdys Masinistit

Taas on se aika vuodesta, että pitää hoitaa kerhon viralliset velvoitteet.

Kokouskutsu

Kutsumme sinut Mansen Masinistien vuosikokouksen joka pidetään 15.11.2016 alkaen klo 18.00 kerhotilassa Mikkolantie 42 Ylöjärvi. Kokouksessa käsitellään klubin sääntöjen aluekerhon vuosikokoukselle määräämät asiat: päätetään tulo ja menoarviosta sekä toimintasuunnitelmasta. käsitellään toimintakertomus, valitaan kerhosihteeri, taloudenhoitaja ja johtoryhmä. Valitaan aluekerhoparlamentti edustajat ja heille varahenkilöt Lisäksi päätetään rakentelupaikka ja pyörien säilytysmaksun suuruudesta. Päätetään vapaaehtoisen kerhomaksun keräämisestä. Tervetuloa tekemään päätöksiä sinuakin koskevista asioista.

Loppuvuoden toiminnasta:

27.9.2016. Siivoustalkoot alkaen klo 17.00 Siivotaan kerhotila ylimääräisestä roinasta ja pestään lattiat niiltä osin kuin se on mahdollista.

30.9.2016 Perinteinen kokoontuminen Salhojan kadun pubiin klo 19.00, muistelemaan klubin alkuaikoja. Tule nauttimaan huurteinen tuopillinen ohrajuomaa kukin makunsa mukaan. Jos sinulla on valokuvia tai muuta materiaalia klubin alkutaipaleelta ota mukaan, niin ihmetellään niitä porukalla.

15.11.2016. Mansen Masinistien vuosikokous Mikkolantie 42 Ylöjärvi klo 18.00. Esillä sääntöjen määräämät asiat.

19.11.2016. Linja-autokuljetus VMPK.n vuosikokoukseen Punkaharjulle Lustoon. Jos  riittävästi lähtijöitä ilmaantuu lokakuun loppuun mennessä. Kerho tarjoaa kyydin. Matka tehdään mahdollisesti Hämeenlinnan ja Lahden aluekerhojen kanssa. Ilmoittautuminen kerhotilassa tai puhelimitse 0505876186

3.12.2016. Perinteinen pikkujoulusauna pidetään Alisniemessä Nokian invalidien saunalla Porintie 584. Kolmenkulman kiertoliittymästä 5840m Poriin päin tien vasemmalla puolen kyltti alisniemi, avantouinti. Uimahousut ja pyyhkeet mukaan koska siellä on yhteis – sauna ja mahdollisuus mennä uimaan. Miehille ja naisille on omat pesu ja pukutilat. Kerho tarjoaa makkarat ja glögiä ja torttua yms. Ilmoittautuminen kerhotilassa olevaa listaan, tai puhelimitse 0505876186.

14.1.2017 Perinteinen linja-automatka Jyväskylään, Keskisuomen konepyöräseuran rompepäivälle. Lähtö kerhotilan pihasta klo 7.00 reitin varrelta voi tulla kyytiin kun ilmoittaa siitä etukäteen mistä tulee. Ajetaan reittiä Mikkolantie, Ylöjärventie, Pispalanvaltatie Paasikiventie, Kekkosentie, Teiskontie, Jyväskyläntie. Matkan hinta määräytyy osanottajamäärän mukaan kuitenkin vähintään 15€/henkilö. Ilmoittautumiset kerhotilan listaan tai puhelimella 0505876186.

Kokoonnumme talvikaudella kerhotilassa joka tiistai. Pyrimme saamaan kerhoiltoihin muutakin ohjelmaa kuin kahvin lipitystä ja makkaran mussutusta. Ohjelmasta ilmoitetaan Masinistien omilla ja klubin nettisivuilla sekä ilmoitustaululla.  Tulossa on ainakin esitelmä vanhan moottoripyörän pitkäaikaisesta entisöintiprojektista ja sen saattamisesta valmiiksi (huom! ei REX). Klubi on taltioinut vanhojen Veteraanirallien VHS nauhoja Cd levyille joita voitaisiin myös joku tiistai katsella. Levyjä on mahdollisuus myös lainata jos muistaa palauttaa. (Sitähän lainaaminen on).

Jos jollakin jäsenellä on mielessä jokin aihe mistä voisi kerhotilassa pitää esitelmän, tai näytöksen niin kerrohan siitä myös johtoryhmälle niin koetetaan järjestää.

Rakentelupaikkoja ja säilytyspaikkoja on vapaana. Jos tarvitset jompaakumpaa niin ota yhteys kerhosihteeriin, niin järjestetään paikka.

Kerhotilassa on myynnissä fanituotteita mm:

College takki musta vetoketjulla VMPK.n logo ja teksti Masnen Masinistit Tampere koot XL ja XXL 35€

T-paitoja mustia Mansen Masinistien logolla 12€

T-paitoja, vaalean ruskeita. Rinnassa teksti ensimmäisestä kutsusta perustamaan klubi. 5€/ kpl, 10€ 3/ kpl

Masinistien Tarroja 1€

Moottoripyörän ääniä cd 5€

Tule tiistaisin kerholle tekemään hyviä kauppoja.

Facebookista löytyy ryhmät VMPK foorumi ja Mansen Masinistit

Kerhokirje 1/2016

Hyvää uutta vuotta Masinistit. Neljäs vuosi Mikkolantien kerhotiloissa on vietetty ja edelleen on pää pinnalla. Kiitos siitä kuuluu teille kaikille. Rakentelupaikkojen vajaakäyttö syö vähän budjettia. Olisi tietysti optimaalista, että kaikki paikat olisivat käytössä ja näin maksimoitaisiin kerhotilan tuotto. Samoin pyörien talvisäilytyspaikkoja on vielä vapaana, jos sinulla on tarve rakentelupaikasta tai tuoda pyöräsi lämpimään ja kuivaan säilytykseen niin ota yhteyttä kerhosihteeriin asian sopimiseksi

Vuosikokous on päättänyt, että rakentelupaikkamaksu on edelleen 50€/kk ja pyörien säilytyspaikkamaksut: 100€/v-hyllyssä, 120€/v- permannolla ja sivuvaunupyöräpaikka 220€/v. Samoin päätettiin kerätä jäsenistöltä vapaaehtoinen kerhomaksu 10€/jäsen, maksu pankkisiirto liitteenä. Viimevuonna niitä maksettiin ilahduttavan tunnollisesti, yli kuusisataa kerholaista oli ojentanut auttavan kätensä kerhon hyväksi. Porkkanana olleen moottorisahan sai vuosijuhlassa suoritetussa arvonnassa Pauli Toivio. Nytkin jatketaan perinnettä ja hankitaan jotain arvottavaa kerhomaksuarpajaisiin. Arvonta suoritetaan vuosijuhlassa.

Mansen Masinistien toiminta pyöritetään seuraavien henkilöiden toimesta: Olavi Kaario kerhosihteeri, Olli Salonen tiedottaja, Sinikka Salminen taloudenhoitaja, Jukka Peltonen kerhotila, Pasi Makiranta projektit, Erkki Itkonen projektit, Matti Hartikainen projektit. Yhteystiedot löydät Masinistien nettisivuilta masinistit.nettisivut.org ja kerhotilan ilmoitustaululta.

Tulevasta toiminnasta:

Tiistaina 26.1.Veteraaniralli 2015 DVD esitys klo 18-20 Kerhotila.

Talviajo Rämsöössä Alhon teknolokiakeskuksessa, pidetään lauantaina 30.1.2016 ilmoittautuminen ja harjoitukset klo 10.00 ajot alkaa klo 12.00, jos luoja suo eli on lunta ja pakkasta. Parina edellisenä vuonna tapahtuma jouduttiin perumaan huonojen olosuhteiden vuoksi. Ajot on tarkoitettu liukuesteettömille moottoripyörille ja mopoille. Rata on aurattu pellolle ja siinä on mäkiä ja mutkia. Sarjoja on moottoripyörille ja mopoille. Tule mukaan katsomaan tai osallistu. Seuraa ilmoittelua klubin tapahtumista ja Masinistien sivuilta.

Tiistaina 9.2 klo 18.00. Simo Nieminen tulee esitelmöimään vanhojen moottoripyörien tulevaisuuden näkymistä ja kertoo perinneajoneuvorekisterin kuulumiset. Odotettavissa on mielenkiintoinen keskustelufoorumi.

Masinistien perinteinen vuosijuhla pidetään ravintola Vaskitähdessä Hatanpään puistokuja 22 G. 20.2.2016 alkaen klo 18.00 Ohjelmassa illallinen, tanssia, onnenpyörä, Mansen Masinistin julkistaminen ja muut huomionosoitukset. Kerhomaksun maksaneiden kesken suoritetaan arvota. Illalliskortin hinta on 40€ henkilö. Ilmoittautumiset kerhotilan listaan tai Olavi Kaariolle puh.0505876186.

VMPK.n kevätrompepäivä on Teivon raviradalla 16.4.2016. Talkooporukkaa tarvitaan taas mm. järjestyksenvalvojiksi, lipunmyyjiksi sekä liikenteenohjaajiksi. Perjantaina 15.4, merkataan myyntipaikat. Aloitetaan klo 16.30, toivon runsasta osanottoa. Ilmoittautukaa talkoisiin Olaville tai kerhotilassa olevaan listaan.

Kevätajo 15.5 ajetaan Simo Saarisen suunnittelemaa reittiä. Jonnekin mielenkiintoiseen paikkaan, lenkin pituus on noin 150 km. Lähtö kerhotilan edestä klo 10.00.

Sauna ajelut pyritään järjestämään. Johtoryhmä selvittää mahdollisia ajeluiden pitopaikkaa. Tästäkin tapahtumasta saat tietoa Masinistien nettisivuilta.

Mustalahden kesäkokoontumiset toteutuvat vielä ensi kesänä. Alamme kokoontua siellä tiistaisin kelien niin salliessa.

Museoajoneuvopäivä on lauantaina 11.6. Osallistumme siihen ajamalla kulkueena Mobiliaan jossa on Ma-päivän päätapahtuma. Kokoonnutaan Mustalahden satamaan klo. 9.30 josta ajamme kaupungin läpi tapahtumapaikalle. Mobiliassa asetetaan pyörät näytteille niille varattuun paikkaan. Paluu tapahtuu omaan tahtiin.

Veteraaniralliin Virolahdelle ajetaan taas porukalla huoltoauton saattelemana. Lähtö kerhotilan edestä ralliviikonlopun perjantaina 29.7 klo 9.00.

Pori-Tampere ajo ajetaan sunnuntaina 28.8. Lähtö ja maali ovat tällä kertaa Tampereen päässä. Manselaiset suunnittelevat reitin ja tehtävärastit, sekä huolehtivat muonituksesta. Ajosta tiedotetaan tarkemmin Huimapyörälehdessä sekä Masinistien nettisivuilla lähempänä tapahtumaa.

Syysajelu 11.9. Erkki Itkonen suunnittelee reitin. Lahtö kerhotilan edestä klo 11.00

Perinteinen juhlakokoontuminen Salhojankadun pubissa perjantaina 30.9.klo 19.00. Viimekerrasta innostuneena otimme tämänkin tavan perinteiseksi tapahtumaksi. Pidetään rento tilaisuus klubin ja Masinistien historiaa muistellen. Paikassa jossa klubi on saanut alkunsa.

Sääntömääräinen syyskokous pidetään tiistaina 15.11 alkaen klo 18.00 Kerhotilassa Mikkolantie 42. Käsitellään sääntöjen vuosikokoukselle määräämät asiat.

 

KERHOKIRJE 2/2015

Tervehdys Masinisti!

Vuosi lähenee loppuaan ja on aika kutsua sinut vuosikokoukseen joka pidetään 17.11 klo 18.00 alkaen kerhotilassa Mikkolantie 42 Ylöjärvi. kokouksessa käsitellään sääntöjen vuosikokoukselle määräämät asiat, sekä määrätään rakentelupaikka ja säilytyspaikkamaksun suuruudesta. Päätetään vapaaehtoisen kerhomaksun perimisestä ja johtoryhmän kokouspalkkioista. Olet tervetullut päättämään sinuakin koskevista asioista.

Että vuosikokous saadaan pidettyä siistissä ympäristössä, pidetään siivoustalkoot. Maanantaina 16.11 klo 18.00 saa tulla aikaisemminkin. Tiedustelut p. 0505876186.

VMPK.n vuosikokous on 21.11.2015. klo 12.00 Vantaan ilmailumuseolla. Kerho järjestää sinne yhteiskuljetuksen jos lähtijöitä on tarpeeksi. Ilmoita halukkuutesi lähteä mukaan päättämään yhteisistä asioista, tutustumaan museon tarjontaan ja syömään maittava ateria klubin piikkiin. Ilmoittautumiset pikaisesti kerholla tai Olaville 0505876186

Perinteinen Joulusauna pidetään 11.12 klo 18.00–21.00 Pirkkalan Reipinniemen saunalla. Kerho tarjoaa glögiä. piparia, torttua ja grillimakkaraa. Ota omat saunajuomat ja pyyhkeet mukaan. Siellä on mahdollisuus mennä kylmään veteen uimaan. Reippi sijaitsee pyhäjärven rannalla luonnonkauniilla reipinniemellä. Tosin silloin on niin pimeetä ettei siälä mitään nää. Osoite on Reipintie Pirkkala. Ilmoittautumiset ja tiedustelut Olavi Kaario 0505876186.

Perinteinen linja-automatka Jyväskylään. Keskisuomen konepyöräseuran rompepäivälle 9.1.2016. Lähtö kerhotilan edestä klo 7.00 reitin varrelta saa tulla kyytiin kun ilmoittaa mistä tulee. Ajetaan reittiä: Mikkolantie, Vaasantie, Paasikiventie, Kekkosentie, Teiskontie, Jyväskyläntie. Matkan hinta on 15€ henkilö. Ilmoittautumiset kerhotilan listaan tai puhelimella Olaville 0505876186.

Aktiivista osallistumista odottaen Olavi

VUOSIKOKOUKSEN 17.11.2015 PÖYTÄKIRJA

Aika:                                   17.11.2015  klo 18:00

Paikka:                              Kerhotila, Mikkolantie 42 Ylöjärvi

Läsnä:                                55 jäsentä, osanottajaluettelo liitteenä

 1. Kokouksen avaaminen: Kerhosihteeri Olavi Kaario avasi kokouksen
 2. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Kokouskutsu on lähetetty kirjeitse jäsenistölle sekä ollut Huimapyörässä ja kerhon nettisivuilla.Todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

 1. Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin, pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta:

Puheenjohtajaksi valittiin Olavi Kaario ja sihteeriksi Olli Salonen. Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Ari Kiiveri ja Jukka Peltonen, jotka toimivat tarvittaessa myös ääntenlaskijoina.

 1. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen:

Hyväksyttiin kokouksen esityslista työjärjestykseksi.

 1. Toimintakertomus. Käytiin läpi ja hyväksyttiin toimintakertomus vuodelta 2015
 2. Säilytys- ja rakentelupaikkamaksujen sekä vapaaehtoisen kerhomaksun kerääminen. Päätettiin ottaa käyttöön johtoryhmän ehdotuksen mukaiset maksut: Säilytyspaikka 120,- / vuosi soolopyörä, lattiapaikka, 100,- / vuosi soolopyörä, hyllypaikka, 220,- / vuosi sivuvaunullinen, rakentelupaikka 50,- / kk ja vapaaehtoinen kerhomaksu 10,-
 3. Käsiteltiin ja hyväksyttiin talousarvio vuodelle 2016.
 4. Käsiteltiin ja hyväksyttiin toimintasuunnitelma vuodelle 2016.
 5. Valittiin yksimielisesti Olavi Kaario kerhosihteeriksi vuodelle 2016.
 6. Valittiin yksimielisesti Sinikka Salminen taloudenhoitajaksi vuodelle 2016
 7. Johtoryhmän valita vuodelle 2016.

Päätettiin valta seuraavat henkilöt johtoryhmään vuodelle 2016:

Pasi Mäkiranta, Erkki Itkonen, Jukka Peltonen, Matti Hartikainen ja Olli Salonen.

 1. VMPK:n aluekerhoparlamentin edustajien valinta vuodelle 2016:

Varsinaisiksi edustajiksi ehdotettiin ja valittiin Olavi Kaario ja Sinikka Salminen.

Olavi Kaarion varahenkilönä toimii Matti Harkoma, ja Sininikka Salmisen Olli Salonen.

 1. Muut asiat:

Joulusauna Reipinniemessä 11.12. klo 18-21

Bussikuljetus Jyväskylän rompepäiville 9.1.2016

Kevätajelu 15.5.2016, reitin suunnittelee Simo Saarinen

koneiden käyttömaksut maksetaan kahvikassaan, ultraäänipesurin käyttö 5,-/kerta.

 1. Kokouksen päättäminen:

Kokouksen puheenjohtaja päätti kokouksen klo 19.25

Kerhojäsenmaksun maksaneiden kesken suoritetussa arvonnassa onnetar suosi Pauli Toiviota.

Arvonnan voittaja Pauli Toivio ja palkintosaha.

Arvonnan voittaja Pauli Toivio ja palkintosaha.

Vuosijuhlassa 07.02. jukistettiin vuoden 2014 Mansen Masinisti Jukka Peltonen. 

1014 Mansen Masinisti Jukka Peltonem

2014 Mansen Masinisti Jukka Peltonen

Kannatusjäsenmaksun suorittaneiden kesken suoritetun arvonnan palkinnot voittivat:

Pauli Toivio, moottorisaha

Pekka Harjula, hanskat

Reijo Tallgren, pehmolelu

 

VUOSIKOKOUKSEN 18.11.2014 PÖYTÄKIRJA:

VMPK ry MANSEN MASINISTIT VUOSIKOKOUS 18.11.2014

Paikka: Mikkolantie 42 Ylöjärvi

Aika: 18.11.2014 klo 18.00

PÖYTÄKIRJA

 1. KOKOUKSEN AVAUS

Olavi Kaario avasi kokouksen 18.00

 1. KOKOUKSEN LAILISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

Kokouksen avaaja totesi kokouksen laillisesti kokoon kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi

 1. KOKOUKSEN PUHEENJOHTAJANA SIHTEERIN JA PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA

Puheenjohtajaksi valittiin Olavi Kaario ja sihteeriksi Matti Hartikainen

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Erkki Koivula ja Martti Vaaras ja tarvittaessa he toimivat äänten laskijoina.

 1. ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

Esityslista hyväksyttiin esitetyssä muodossa

 1. TOIMINTAKERTOMUKSEN KÄSITTELY JA HYVÄKSYMINEN

Olavi Kaario esitteli toimintakertomuksen kalvosulkeisena sekä suullisesti. Erityisen huomion toimintakertomuksessa sai kesällä järjestetty kansainvälinen FIM-ralli. Toimintakertomus on pöytäkirjan liitteenä.

 1. PYÖRIEN SÄILYTYS-, RAKENTELUPAIKKAMAKSUISTA JA VAPAAEHTOISEN KERHOMAKSUN KERÄÄMISESTÄ PÄÄTTÄMINEN (Johtoryhmä ehdottaa säilytysmaksuksi 120€/soolopyörä, 200€/sivuvaunupyörä, rakentelupaikkamaksuksi 50€/kk ja vapaaehtoiseksi kerhomaksuksi 10€)

maksuja mietittäessä käytiin vilkasta keskustelua tilan vuokrasta ja sähkölaskun kustannuksista

Maksuiksi päätettiin:

 • soolopyörä              120€/vuosi
 • sivuvaunupyörä      200€/vuosi
 • rakentelupaikka     50€/kk
 • vapaaehtoinen kerhomaksu, jonka voi maksaa myös kerhoillassa 10€, myös kerhoon kuulumaton yritys voi maksaa vapaaehtoisen kerhomaksun, mutta yritys ei osallistu mahdollisen tuotelahjan arvontaan.
 • kaikki mahdolliset hyvät varainhankintaideat voi itse kukin esitellä johtoryhmälle

 

 1. TALOUSARVION KÄSITTELY JA HYVÄKSYMINEN

Olavi Kaario ja Sinikka Salminen esittelivät talousarvioesityksen. Talousarvioesitys pöytäkirjan liitteenä. Esitys jää miinukselle 700€. Puheenjohtaja kertoi tilillä olevan sen verran rahaa, että talousvaikeuksiin ei jouduta esitetyllä tappiolla. Talousarvio hyväksyttiin esitetyssä muodossa.

 

 1. TOIMINTASUUNNITELMAN KÄSITTELY JA HYVÄKSYMINEN

Olavi Kaario esitteli toimintasuunnitelman vuodelle 2015. Erityisesti huomioidaan kerhon perustamisen 40-vuotistilaisuus Salhojankadun-pubissa 30.9.2015. Keskustelussa todettiin toiminnan järjestämisen kaatuvan hyvin pitkälti valittavan johtoryhmän niskaan. Syysajelun reitin suunnitteluun ilmoittautui vapaaehtoiseksi Erkki Itkonen. Sauna-ajelun siirtäminen Kortejärvelle vaatisi vapaaehtoisia saunamajureita. Toteuttamisen selvittäminen jää johtoryhmän tehtäväksi. Toimintasuunnitelma on pöytäkirjan liitteenä.

 

 1.      KERHOSIHTEERIN VALINTA VUODELLE 2015 (2014 Olavi Kaario)

Vuoden 2015 kerhosihteeriksi valittiin yksimielisesti Olavi Kaario.

 1. TALOUDENHOITAJAN VALINTA VUODELLE 2015 (2014 Sinikka Salminen)
 2. Taloudenhoitajaksi vuodelle 2015 valittiin myös yksimielisesti Sinikka Salminen.
 3. JOHTORYHMÄN VALINTA VUODELLE 2015 (Nykyiset: Pasi Mäkiranta, Erkki Itkonen, Pauli Hämäläinen ja Olli Salonen)Johtoryhmään vuodelle 2015 valittiin: Pasi Mäkiranta, Erkki Itkonen, Pauli Hämäläinen, Olli Salonen ja Jukka Peltonen
 4. KAHDEN ALUEKERHOPARLAMENTTIEDUSTAJAN JA KAHDEN VARAEDUSTAJAN VALINTA VUODELLE 2015 (2014 varsinaiset: Olavi Kaario ja Sinikka Salminen. Varalla Pasi Mäkiranta ja Olli Salonen)

Aluekerhoparlamenttiedustajiksi vuodelle 2015 valittiin: Olavi Kaario ja Sinikka Salminen

Aluekerhoparlamenttiin varaedustajiksi vuodelle 2015 valittiin: Olavin varalle Erkki Itkonen ja Sinikan varalle Olli Salonen

 1. muut esille tulevat asiat:
  1. Joulusauna Pirkkalan Reipinniemessä 12.12.2014 klo 18-21. Kerhon puolesta tarjotaan piparkakkuja, glögiä ja makkaraa.
  2. Jyväskylän rompepäiville 10.1.2015 bussikyyti, ilmoittautumiset listaan ilmoitustaululle.
  3. koneiden käyttömaksut (Koneiden käytöstä peritään maksu kulujen kattamiseksi). Ultraäänipesukoneen käyttö 5€/kerta, maksuun sisältyy pesuaine. ”Konepajan” laitteiden käytöstä maksetaan omantunnon mukaan. Maksut voidaan suorittaa Seppo Salmiselle kerhoilloissa. Todettiin, että kerholla ei ole kierrätyskeskustoimintaa, joten jokainen vieköön itselleen tarpeettomiksi käyneet varaosat, käytetyt akut, rikkihapon ja jäteöljyt asianmukaiseen jätteen loppusijoituspaikkaan.
  4. Kirsti Torikka lopettaa veteraanituotteiden myynnin, joten uusi myyjä tarvitaan. Vapaaehtoiset voivat ilmoittautua Leo Belikille.
 2. KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN

Puheenjohtaja päätti kokouksen 19.32

 

puheenjohtaja                                                             sihteeri

Olavi Kaario                                                                  Matti Hartikainen

 

pöytäkirjan tarkastajat

Erkki Koivula                                                                Martti Vaaras

Vuosijuhlassa julkistettiin vuoden 2013
Mansen Masinisti  Pasi Mäkiranta.

 

Vuoden 2013 Mansen Masinisti Pasi Mäkiranta.

Vuoden 2013 Mansen Masinisti Pasi Mäkiranta.

 

Kannatusjäsenmaksun maksaneiden kesken vuosijuhlassa arvotun moottorisahan voitti Taisto Myllymäki.

voittaja14

 

 

VMPK:n nuorisostipendillä palkittiin Juho Levänen.

Stipendi (Small)

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *